Projektering inden for elarbejde

Vi er med fra A-Z i dit projekt

Projektering

Vi er højspændings­specialister

Elinstallation for private og erhverv

Vi har konkurrence­dygtige priser

Eksperter i elarbejde for erhverv

Skal du have bygget en ny bygning, eller har du en bygning, hvor elinstallationerne skal renoveres? Så er du det rette sted. Hos HSG El-Teknik, har vi mange års erfaring inden for projektering af elarbejde, og er autoriserede. Vi tager hånd om projektet fra start til slut – Lige fra tegningerne til udførelsen.

Hos os er kunden altid i fokus, og vi lytter derfor til dine behov og ønsker. Ud fra disse, og med vores kyndige ekspertise, finder vi sammen de rigtige løsninger til projektet. Alt dette til konkurrencedygtige priser. Vi går dog aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Projektering du kan stole på

Når du skal have udført en større opgave inden for elarbejde, er det essentielt, at der er styr på beregninger, udførsel og meget mere. Dette gælder uanset om der er tale om nybyg eller en større renovering.

Hos HSG El-Teknik er du en prioritet, og ikke bare endnu en ordre i kalenderen. Vi sætter os derfor godt ind i dine behov og ønsker, så vi kan yde den bedste rådgivning. Vi gennemgår hele processen, og udarbejder diverse beregninger ift. de løsninger, som der skal anvendes. Dette kan blandt andet være, om/og hvilken lavspændingstavle, som der skal bruges. Hvor mange volt, som der skal løbe igennem din løsning – Og meget mere.

Hertil er vi, som nogle af de få elinstallatører i Danmark, Pfisterer-certificerede. Denne certifikation er nødvendig, hvis man vil arbejde med disse løsninger, som er af den højeste kvalitet, når det kommer til elforsyning.

Kontakt os i dag

Indhent et uforpligtende tilbud

Kontakt os for projektering inden for elarbejde

Start dialogen omkring dine behov og ønsker inden for projektering af dit kommende projekt. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig, hvor vi gennemgår, hvordan vi kan hjælpe dig med at finde de korrekte løsninger.

Vi er eksperter inden for projektering af elarbejde for virksomheder og erhvervsdrivende. Dette gælder uanset projektets størrelse.

Vi kan kontaktes på telefon: 53 88 54 54 eller på e-mail: info@hsg-el.dk. Du er også mere end velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.