Elinstallationer til erhverv

Autoriseret elektriker med speciale i erhvervskunder

Elinstallationer

Vi er højspændings­specialister

Elinstallation for private og erhverv

Vi har konkurrence­dygtige priser

Rådgivning & udførsel

Hos HSG El-Teknik er vi eksperter i elinstallationer. Dette gælder uanset om der er tale om nybyggeri, renovering eller vedligeholdelse. Der er mange lovkrav forbundet med elarbejde, hvilket gør, at planlægning og valg af materialer er essentielt. Forkerte installationer kan være farlige, og kan forårsage personskader såvel som brand. Derfor bør du altid lade en professionel og autoriseret elektriker stå for opgaven – Uanset dens størrelse.

Vi tror på, at de bedste resultater skabes ved at have kunden i fokus. Derfor tager vi altid en uforpligtende samtale med dig, omkring dine behov og ønsker. Hertil besigtiger vi gerne opgaven. På den måde kan vi sikre dig de bedste løsninger, såvel som den absolut bedste udførsel.

Ved at vælge HSG El-Teknik til at stå for opgaven, får du fornøjelsen af en autoriseret elektriker fra København, som dækker hele Danmark – En elektriker som er specialist i elinstallationer til kontorer, bygningsinstallationer, og andre erhvervsbygninger. Hertil har vi stor erfaring med udførsel af elarbejde for medicinalvirksomheder, hvilket medfører meget høje krav. Her er hygiejne, typer af værktøj, og måden arbejdet skal planlægges samt udføres på essentielt.

Kontakt os i dag

Indhent et uforpligtende tilbud

Elinstallationer til konkurrencedygtige priser

Vi tror ikke på, at det skal koste en formue at få besøg af en elektriker. Derfor tilbyder vi yderst konkurrencedygtige priser på elarbejde. Prisen afhænger selvfølgelig af opgavens omfang, men vi finder altid en god pris til dig. 

Hos HSG El-Teknik udfører vi en bred vifte af opgaver inden for elinstallationer. Vi tilbyder blandt andet følgende: 

  • Kontorinstallationer
  • Bygningsinstallationer 
  • Vedligeholdelse & Eftersyn 
  • Tavlearbejde

Passer ovenstående ikke på dine behov? Tøv ikke med at kontakte os. Vi udfører alle typer opgaver inden for elarbejde til erhverv. Derudover er vi certificeret i brugen af Pfisterer, og er specialister i højspændingsanlæg.

Få et uforpligtende tilbud på dine installationer

Vi laver intelligente og funktionsdygtige elinstallationer, udført af vores professionelle og autoriserede elinstallatører. Ingen opgave er for stor eller for lille, og vi er altid klar på at lave en skræddersyet løsning, som opfylder lige netop de ønsker og behov i har, på jeres arbejdsplads.

Start dialogen allerede i dag. Vi tager gerne en uforpligtende samtale, hvor vi gennemgår behov, ønsker, og hvordan vi kan hjælpe.

Kontakt os på telefon: 53 88 54 54 eller på e-mail: info@hsg-el.dk. Du er også mere end velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.