Bygningsinstallationer

Autoriseret elektriker med mange års erfaring

Bygningsinstallationer

Vi er højspændings­specialister

Elinstallation for private og erhverv

Vi har konkurrence­dygtige priser

Korrekte og sikre elinstallationer

Står du med et kontor, en større erhvervsbygning eller noget helt tredje, hvor du skal have udført elarbejde? Så er du det rette sted. Hos HSG El-Teknik er vi eksperter i elinstallationer til erhverv. Vi tager altid hånd om opgaven fra start til slut, og efterlader aldrig før, at udførelsen er 100% tilfredsstillende – Dette gælder uanset opgavens størrelse.

Når der skal udføres en større renovering eller foretages nybyg, er det essentielt, at der er styr på diverse elinstallationer. Forkerte installationer kan være farlige og i værste tilfælde forårsage brand. Derfor anbefaler vi altid, at du lader en autoriseret og kompetent elektriker stå for elarbejdet.

Hos HSG El-Teknik er dine bygningsinstallationer i trygge hænder. Vi tror på, at de bedste resultater skabes ved at have kunden i fokus, og tager dig derfor altid med på råd. På den måde får vi identificeret dine behov og ønsker. Ud fra disse, og med vores brede faglighed, finder vi sammen de bedste løsninger, til de absolut bedste priser. Samtidigt går vi ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Dette er din garanti for veludført elektrikerarbejde.

Kontakt os i dag

Indhent et uforpligtende tilbud

Mulighederne er mange

Bygningsinstallationer spænder bredt, og kan være alt lige fra intelligente bygningsinstallationer til udskiftning af lys i hele bygningen. Med mange års erfaring inden for elektrikerarbejde, har vi gennem årene hjulpet diverse erhverv med at få sikre bygningsinstallationer. 

Vi udfører derfor også en stor palette af opgaver, såsom:

  • Generelle bygningsinstallationer 
  • Intelligente bygningsinstallationer
  • Eftersyn & vedligeholdelse 
  • Elforsyning (Højspændingsanlæg)
  • Og meget mere

Derudover er vi, som nogle af de få i Danmark, Pfisterer-certificerede

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud, som er skræddersyet efter dine behov og ønsker. Vi kommer gerne ud, og besigtiger opgaven, inden vi udarbejder tilbuddet. Hertil tager vi gerne en dialog med dig, hvor vi gennemgår dine behov, og hvordan HSG EL-Teknik kan hjælpe dig.

Kontakt din lokale elektriker i København på telefon: 53 88 54 54 eller på e-mail: info@hsg-el.dk. Du er også mere end velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt – Vi dækker hele Danmark.