Eltavler

Vi er højspændings­specialister

Elinstallation for private og erhverv

Vi har konkurrence­dygtige priser

Eltavler

Eltavlen, som ofte er et HFI- eller et HPFI-relæ, er altafgørende for sikkerhed i alle ejendomme og forebygger både personskader og elbrande. Eltavlen måler konstant på strømmen og ved fejlstrøm slår den fra, for at undgå ulykker. Allerede ved en fejlstrøm på 0,05 ampere kan personer opleve hjertestop, hvis de får stød. Vigtigheden af en velfungerende eltavle kan derfor ikke understreges nok. Vi sørger for at din eltavle opfylder alle sikkerhedskrav og anden gældende lovgivning.

Hvis man har en eltavle af ældre årgang, kan det være en god ide at få den skiftet til en ny. Hvis tavlen derimod er af nyere årgang kan det være rigeligt at skifte enkelte komponenter.

Vi udfører blandt andet følgende arbejde med eltavler:

  • Test af både eksisterende og nye eltavler.
  • Afmontering og fjernelse af tavler og anlæg.
  • Udskiftning og ombygning af eksisterende og nye eltavler.

Kontakt os i dag

Indhent et uforpligtende tilbud

Test af din eltavle

HPFI(RCD) er personbeskyttelsen i eltavlen. Det er stærkt anbefalet at den testes med jævne mellemrum. Det er vigtigt at teste sin eltavle jævnligt, for at sikre at den virker som den skal. De fleste tavler har en knap til at teste om afbryderen virker korrekt. Trykkes der på knappen, skal strømmen afbryde indenfor 300 millisekunder. Sker det ikke, allerede første gang, skal du kontakte en autoriseret el-installatør, som har det rette udstyr til at lave en udvidet test af relæet og installationerne. HSG El-Teknik tilbyder test og gennemgang af både nye og eksisterende eltavler.

Udskiftning

Har du en gammel eltavle som ikke opfylder gældende lovkrav, eller har du en tavle hvorpå der er konstateret fejl? Lad HSG El-Teknik udskifte din eltavle til en ny og velfungerende model. Vi afmonterer og bortskaffer gerne din gamle tavle og monterer din nye. Herefter gennemgår vi installationen og foretager relevante eltjek, så du igen kan føle dig tryg ved dine elektriske apparater og elinstallationer.

Kontakt en autoriseret elinstallatør

Kontakt HSG El-Teknik, hvis du skal have testet eller udskiftet din eltavle. Vi rykker hurtigt ud og foretager autoriseret og professionelt arbejde. Fortæl os om din opgave og få et uforpligtende tilbud. Vi kan kontaktes på telefon 53 88 54 54 eller på mail info@hsg-el.dk. Du kan også indhente et tilbud med det samme gennem vores kontaktformular.