Midlertidig elforsyning og Byggestrøm

Midlertidig elforsyning og Byggestrøm

Vi er højspændings­specialister

Elinstallation for private og erhverv

Vi har konkurrence­dygtige priser

Autoriserede specialister

Skal du i gang med et større byggeprojekt i led med en renovering? Måske skal byggepladsen forsynes med midlertidig strøm? Uanset hvad, så er HSG El-Teknik det rette valg til etablering af byggestrøm. Vi har stor erfaring, og kan bistå med kyndig rådgivning såvel som opsætning.

Byggestrøm er en midlertidig løsning, som anvendes ved byggeprojekter, og kan betegnes som et strømforsyningsanlæg. Hos HSG El-Elteknik tilbyder vi leje af mobil elforsyningsanlæg. Skal du således i gang med et stort projekt som kræver nedlægning af kritisk forsyning. Så har vi løsningen til dig – Vi opsætter midlertidig forsyning direkte på 400V eller 10kV efter dine behov. Dette er din garanti for sikker og stabil byggestrøm.

Skal vi tage en uforpligtende snak omkring dine ønsker og behov? Tøv ikke med at kontakte os, hvis du ønsker byggestrøm til dit projekt – vi sidder klar ved telefonen.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Som autoriseret elektrikerfirma i København og på resten af Sjælland spænder vores kompetencer bredt. Vores mange års erfaring inden for branchen gør, at vi blandt andet kan hjælpe dig med følgende typer af opgaver:

Passer ovenstående ikke til dine ønsker og behov? Tøv ikke med at kontakte os. Vi udfører stort set alle typer af opgaver. Så uanset om du skal bruge byggestrøm til dit byggeprojekt eller andet elektrikerarbejde, så er vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os i dag

Indhent et uforpligtende tilbud

Kontakt os for byggestrøm

Start dialogen omkring dine ønsker og behov allerede i dag. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig, om byggestrøm til din opgave. Hertil udarbejder vi gerne et gratis og uforpligtende tilbud til lige netop din opgave.

Vi kan kontaktes på telefon: 53 88 54 54 eller på e-mail: info@hsg-el.dk. Du er også mere end velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.