Varmepumper

Certificeret installatør af varmepumper & klimaanlæg

Varmepumper

Vi er højspændings­specialister

Elinstallation for private og erhverv

Vi har konkurrence­dygtige priser

Fremtidens Grønne Energikilde

Overvejer du at få installeret en varmepumpe i dit hus, kontorbygning eller et tredje sted? Så er du det rette sted. Hos HSG El-Teknik er vi eksperter i varmepumper, og kan rådgive dig til optimale løsning.

Fordelene ved varmepumper er mange, og er en solid kilde til varme. Varmepumpen erstatter fossile brændstoffer, og mindsker omkostninger til opvarmning af brugsvand og rum. Ved at få installeret en varmepumpe sparer du således penge på varmeregningen, såvel som skåner miljøet.

At monterer og installerer varmepumper er ikke en gør-det-selv opgave. Dette skyldes opgavens kompleksitet, såvel som lovgivningen omkring processen. Derfor anbefaler vi altid, at du rådfører dig med et professionelt og autoriseret elektrikerfirma – Det er vi hos HSG El-Teknik.

Luft til Luft Varmepumpe

Luft til luft varmepumper er perfekt som supplerende varmekilde i boligen eller som hovedvarmekilde i fritidshuset. Løsningen er især attraktiv, da installationen og driften er billig.

Hos HSG El-Teknik er vi specialister i luft til luft varmepumper. Vi sætter en ære i vores arbejde, og går aldrig på kompromis med kvalitet samt god service. Dette er din garanti for veludført montering og installation af varmepumpeanlæg.

Kontakt os i dag

Indhent et uforpligtende tilbud

Luft til Vand Varmepumpe

En luft til vand varmepumpe er den rigtige løsning for dig, som opvarmer huset vha. gulvvarme eller radiatorer. Varmepumpen trækker varme ud af udeluften, og giver muligheden for at producere varme samt varmt vand.

Med en luft til vand varmepumpe opnår du en høj energibesparelse. Hertil er en luft til vand varmepumpe en billigere og bedre løsning end jordvarme. Dette skyldes blandt andet de lave etableringsomkostninger. Derudover sparer en luft til vand varmepumpe omkring 65-70 % af varmeudgifterne – Varmepumpen er således en god investering for pengepungen såvel som miljøet.

Kontakt os for en uforpligtende snak

Er du nysgerrig omkring de mange fordele og besparelser, som du kan opnå ved at få etableret en varmepumpe? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi tager gerne en uforpligtende snak omkring dine behov og ønsker. Ud fra disse, og med vores kyndige ekspertise, finder vi sammen den rigtige løsning til dig – Dette til konkurrencedygtige priser.

Vi kan kontaktes på telefon: 53 88 54 54 eller på E-mail: info@hsg-el.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Så vender vi retur hurtigst muligt – Vi ser frem til at høre fra dig.