Pfisterer

Autoriserede elektrikere som er Pfisterer-certificerede

Pfisterer

Vi er højspændings­specialister

Elinstallation for private og erhverv

Vi har konkurrence­dygtige priser

Kvalitetsbevidste elinstallationer for erhverv

Som professionelt elektrikerfirma er høj kvalitet og god service noget, som vi værner omkring. Når du skal have udført elarbejde i forbindelse med højspændingsanlæg, bygningsinstallationer, eller noget helt tredje omhandlende elforsyning, så er det essentielt, at kvalitet er i højsædet.

Hos HSG El-Teknik er vi specialister i elforsyning, og anvender udelukkende de bedste produkter på markedet til udførsel samt vedligehold & eftersyn. Derfor er vi store tilhængere af den tyske producent, Pfisterer, som leverer kvalitetsprodukter ud over det sædvanlige.

For at kunne udfører installationer med Pfisterers produkter, kræves der en certificering. Denne certificering er der blot få elektrikere i Danmark, som har – HSG El-Teknik er blandt disse.

Kontakt os i dag

Indhent et uforpligtende tilbud

Vi udfører alt i Pfisterer

Som certificerede Pfisterer-installatører udfører vi alle typer opgaver, hvor disse produkter er optimale at anvende. Dette gælder uanset om opgavens størrelse såvel som kompleksitet. Vi udfører blandt andet: 

  • Ny installation
  • Eftersyn og vedligehold
  • Fejlfinding
  • Udvidelse af eksisterende anlæg
  • Connex
  • Og meget mere

Søger du noget andet end ovenstående i forbindelse med Pfisterer, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er specialister inden for området, og bistår gerne med rådgivning. Hertil udfører er vi certificerede i arbejdet med Connex, som i forbindelse med Pfisterer, kan give dig smartere erhvervsløsninger. Med Connex får du nemlig mere kompakte understationer og mere dynamisk netværksinfrastrukturer.

Derudover kan du altid få en fast aftale hos os, så dine løsninger kontinuerligt bliver opdateret og vedligeholdt. På den måde er du sikret konstant funktionalitet.

Kontakt HSG El-Teknik

Start dialogen omkring dine elbehov allerede i dag, og få rådgivning som du kan stole på. Ved at lade en professionel og kompetent elektriker i København, som dækker hele Danmark, stå for opgaven, er du sikker på korrekt udførsel. Med mange års erfaring inden for feltet, kan vi hurtigt og effektivt hjælpe dig. Hertil har vi gennem årene hjulpet en lang række erhvervsdrivende med at få korrekte løsninger.

Vi kan kontaktes på telefon: 53 88 54 54 eller på e-mail: info@hsg-el.dk. Du er også mere end velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.