Om HSG El-Teknik ApS

Autoriseret elinstallatør med speciale i højspænding og driftsledelse

Om HSG El-Teknik ApS

Vi er højspændings­specialister

Elinstallation for private og erhverv

Vi har konkurrence­dygtige priser

Historien bag HSG

HSG El-Teknik er et ungt firma, som blev opført i Rødovre i år 2016. Firmaet har sine rødder i Storkøbenhavn, men strækker sig til hele landet. Med en klar vision om, at skabe moderne og korrekte elinstallationer for virksomheder såvel som privatpersoner, sætter virksomheden en stor ære i høj kvalitet.

HSG har tre ejere, som hele tiden har fingeren på pulsen. Disse er både en del af den projekterende, såvel som udførende, instans på store og små projekter. Hertil har virksomheden samlet et team af højt engagerede og fagligt dygtige medarbejdere, som sikre korrekt udførsel hver gang. Virksomheden er autoriseret, og som initiativ bliver medarbejderne konstant videreudviklet og certificeret.

Kendetegnet ved HSG er den dynamiske arbejdsgang – Lige fra tegning til færdigt projekt. Hertil bliver der altid taget hånd om alle typer projekter fra start til slut. Dette gælder uanset projektets størrelse.

Kontakt os i dag

Indhent et uforpligtende tilbud

Hvilken type opgaver udfører HSG El-Teknik?

Som professionelt elektriker firma udfører vi en bred vifte af opgaver, og har gennem årene hjulpet diverse virksomheder og privatpersoner med at få korrekte og sikre elinstallationer. Firmaets interesse spænder således bredt – Lige fra ny eltavle og el-installation, udendørsbelysning, ny spot-installation, stikkontakter og lamper, højspændingsanlæg, driftsledelse, forsyning og kabling.

Hertil er vi, som nogle af de få elinstallatører i Danmark, Pfisterer-certificerede. Denne certifikation er nødvendig, hvis man vil arbejde med disse løsninger, som er af den højeste kvalitet, når det kommer til elforsyning.

Vil du høre mere om HSG El-Teknik?

Hvis du vil høre mere om HSG El-Teknik, og hvordan vi kan hjælpe dig med dine elinstallationer, højspændingsanlæg eller noget helt tredje, så tøv ikke med at kontakte os. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig.

Vi kan kontaktes på telefon: 53 88 54 54 eller på e-mail: info@hsg-el.dk. Du er også mere end velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Claus

Claus
Holstrøm

Lars

Lars
Gustavsen