Installation

Vi er højspændings­specialister

Elinstallation for private og erhverv

Vi har konkurrence­dygtige priser

Elinstallationer

HSG El-Teknik løser opgaver i private hjem, i boligforeningen og på kontoret. Vi klarer alt arbejde, der vedrører elektriske installationer, fra elvarme til stikkontakter og hårde hvidevarer. Vi tilbyder effektiv og kompetent el-service med hurtig udrykning, hvis uheldet er ude. Vores servicevogne er udstyret med værktøj til enhver opgave, og vores servicemedarbejdere er vant til at løse problemerne professionelt og i en håndevending.

Ønsker du en strømbesparende løsning til dine installationer, har vi et bredt udvalg af produkter og komponenter, der sparer energi og dermed reducerer din elregning.

Boliginstallationer

Ved nybyggeri eller ved renovering af eksisterende elinstallationer, tilbyder HSG El-Teknik kompetent og professionelt arbejde med elinstallationer i din bolig. Der er mange lovkrav som skal overholdes, når der installeres elektricitet i boliger. Veludførte elinstallationer kræver planlægning og at der vælges de rette materialer.

Du står måske foran et renoveringsprojekt, og har en del spørgsmål. “Hvor og hvor mange stikkontakter skal der være? Hvor i lofterne skal lampeudtagene placeres? Hvordan hårde hvidevarer skal tilsluttes?” Vores elektrikere kan besvare dine spørgsmål, og giver et godt tilbud på dine nye elinstallationer.

Kontakt os i dag

Indhent et uforpligtende tilbud

Kontorinstallationer

Hos HSG El-Teknik har vi mange års erfaring med elinstallationer på både små og store kontorer og i erhvervsejendomme. I et moderne kontormiljø ændrer tingene sig konstant og det stiller store krav til elinstallationerne. De skal være omstillingsparate og skal kunne ændres og vedligeholdes, uden at genere medarbejderne unødigt.

Vi laver intelligente og funktionsdygtige elinstallationer på kontorer, udført af vores professionelle og autoriserede elinstallatører. Ingen opgave er for stor eller for lille, og vi er altid klar på at lave en skræddersyet løsning, som opfylder lige netop de ønsker og behov I har, på jeres arbejdsplads.

Elinstallationsrapporter ved køb og salg af ejendomme

Elinstallationsrapporten er en nødvendighed ved et køb eller salg af fast ejendom. Den bruges til at vurdere ejendommens stand. Udover dette udarbejdes ejerskifteforsikringen fra forsikringsselskabet på baggrund af rapporten. Vi er godkendt af sikkerhedsstyrelsen til at udarbejde disse rapporter.

Kontakt os i dag for mere information

Kontakt HSG El-Teknik i dag og få en autoriseret og professionel elinstallatør til at udføre dine nye elinstallationer eller renovere de nuværende. Vi tilbyder en effektiv og kompetent el-service med hurtig udrykning, hvis uheldet er ude. Vores servicevogne er udstyret med værktøj til enhver opgave, og vores elektrikere er vant til at løse dine problemer med den nødvendige grundighed og effektivitet.

Vi kan kontaktes på telefon 53 88 54 54 eller på mail info@hsg-el.dk, hvor vi sidder klar til at udarbejde et uforpligtende tilbud på din opgave. Du kan også indhente et tilbud med det samme, direkte gennem vores kontaktformular her på siden.