Belysning​

​Hos HSG El-Teknik kan vi hjælpe dig med professionel, autoriseret montering og installation af alle former for belysning. Vi løser dagligt opgaver for både privat- og erhvervskunder, som har brug for både indendørs og/eller udendørs belysning. Vores mange års erfaring i branchen gør os til kompetente rådgivere. Såfremt du har brug for vejledning eller inspiration til, hvordan du opnår den bedste belysning eller sparer mest muligt på elregningen, er vi et sikkert valg.

Indendørs belysning

Belysningen i ethvert rum er afgørende for stemningen og rummets udtryk. HSG El-Teknik laver alle former for el-installationer, så du kan opnå optimal belysning af alle rum fra kælder til kvist. Vi kan for eksempel lave lampeudtag, opsætte og tilslutte spotlamper og LED-lys, lysskinner, installere smart lysstyring mv. Vi udfører tilmed specialløsninger og -installationer. Gennem god dialog, fra besigtigelse til færdigt resultat, leverer vi funktionel belysning til private boliger såvel som erhverv.

Udendørs belysning

Udendørs belysning kan have en lang række formål. Det kan være dekorativt, have en specifik funktion, virke præventivt i forhold til ubudne gæster eller ganske enkelt være en nødvendighed for at kunne finde hoveddøren. Hos HSG El-Teknik hjælper vi med alle former for montering og installation af udendørs belysning for både privat- og erhvervskunder. Vi har mange års erfaring med belysning og kan for eksempel hjælpe med belysning af parkeringspladser og butiksfacader.

Vores ekspertise rækker også til intelligent belysning. Se eksempler herunder:

  • Lamper med bevægelsessensor fx til indkørsel eller forhave.

  • Tidsindstillet belysning som tænder hver aften og slukker hver morgen.

  • Mulighed for at app-styring (iPhone og Android) af alt i belysning.

... og hvad du ellers går og drømmer om.​


Kontakt os for mere information

Skal du have installeret belysning eller er du interesseret i råd og vejledning om optimal belysning, så kontakt HSG El-Teknik allerede i dag. Vi er altid klar til at besvare din henvendelse og til at udarbejde et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi kontaktes nemt på telefon 53 88 54 54 eller på mail info@hsg-el.dk. Du kan også indhente et tilbud med det samme, gennem vores kontaktformular her på siden.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen med dine oplysninger for at indhente et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Højspændingsspecialister

Elinstallation for private og erhverv

Konkurrencedygtige priser​

Følg med på Facebook

Fandt du ikke hvad du søgte?

Find informationer, virksomhedsoplysninger og ydelser her.

HSG El-Teknik ApS

Veletableret firma med mange års erfaring med store og små opgaver indenfor blandt andet eltavler, elinstallationer, rådgivning, anlæg, fejlfinding, test og vedligehold.

Kontakt

Mose Alle 15B
2610 Rødovre

Tlf.: 53 88 54 54

E-mail: info@hsg-el.dk